2013. november 5., kedd

Tejes dobozból papírzsepi tartó

A hetekben nagyon sok tejes dobozt dobtam ki, és ez nagyon nem tetszett. Miért ne lehetne felhasználni őket. Miért ne lehetne valami új dolgot készíteni belőle ami hasznos. És a szikra egyszer csak megtalált. Sajnos az őszi, téli szezonban sok zsebkendő fogy a családban. De sokszor itt ott hever használatlanul, mikor a zacskóból nem egyet vesz ki a gyerek, mert sajnos többet tud csak egyszerre kivenni. Szóval adott volt egy probléma, volt egy ötlet, és lett belőle egy megoldás. :)
Nekiálltam így a tejes doboznak, hogy papírzsepitartót készítsek belőle. Mert a tejes dobozba érdekes mód éppen belefér a papírzsebkendő. Érdekes, vagy véletlen egybeesés? Ki tudja, de ez nekünk most épp kapóra jött :) .

Tehát íme egy tejes doboz, és ami lett belőle:










Akit érdekel a részletes elkészítési folyamata a tartónak, és még nem iratkozott fel információs levelünkre, az itt megteheti a feliratkozást:  http://kreativ-tanodacska.blogspot.hu/p/feliratkozas.html, és a levélben pedig megtalálja  majd a tartó elkészítésének módját, és még nagyon sok hasonló mintát, ötletet. Ami így karácsony előtt eléggé hasznosnak fog bizonyulni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése